Hvilke kampe er de bedste at bette på?

Du skal på bar og se ugens fodboldbrag med vennerne, og I bliver enige om at smide et par hundrede kroner på Manchester United. I har ikke for alvor tjekket op på formkurver og skader. Det er noget, I gør for spændingens skyld, og det kan selvfølgelig være enormt hyggeligt.

Men set ud fra en kynisk betting-betragtning er det ikke en god idé. Vil du skabe overskud, skal du spille med hjernen – hverken med følelser eller ud fra stemninger.

Når det er sagt, findes der ikke nogen gylden regel om, hvilke kampe eller sportsgrene, der er bedst at spille på. Når alt kommer til alt, handler det om, hvad du interesserer dig for – og vigtigere endnu: Det du ved noget om.

Er du kun interesseret i fodbold, giver det ikke meget mening at spille på ishockey – og omvendt.

Kigger man eksempelvis på fodbold, som står for størstedelen af bookmakerens udbud i her i Danmark, er der masser af store kampe, som tiltrækker sig meget opmærksomhed. Men det er ikke nødvendigvis Champions League-finalen, der er det bedste at spille på, selvom du måske kender holdenes taktik til bunds og har helt styr på skades- og karantæne-situationen.

De store kampe er nemlig med sikkerhed blevet gennemanalyseret af bookmakernes odds-sættere og du kan være ganske overbevist om, at oddsene på kampen er udregnet, så de giver et retmæssigt billede af sandsynligheden.

Der, hvor du i stedet skal kigge hen, når du skal finde de bedste kampe, er der, hvor bookmakerne ikke har deres fokus. Du kan f.eks. udvælge dig den næstbedste hollandske fodboldrække og måske inden sæsonstart researche dig frem til, hvilke hold, der har forstærket sig kraftigt eller måske omvendt har mistet mange spillere. Det er der dog også en risiko for at bookmakerne har opdaget, men hvis du dykker endnu længere ned, vil du måske finde ud af, at der er visse mandskaber, som har en tendens til at få utrolig mange hjørnespark eller advarsler. Her er chancen for, at det er en viden, som bookmakernes travle oddssættere ikke har opdaget – og så har du en reel fordel.

Skabe sig den fordel

Tiden er en afgørende faktor for, hvor meget du kan finde frem til af hemmeligheder”, som bookmakerne ikke har opsnuset. Det kræver tid og masser af research at skabe sig den fordel, men det kan i sidste ende være tid, som er givet rigtig godt ud – i form af penge på kontoen!

Har du ikke den nødvendige tid, kan du alliere dig med betting-eksperterne, som enten gratis eller mod betaling øser ud af deres bedste tips. Faren kan dog være, at oddsene falder hurtigt, jo flere, der spiller disse tips. Så her er tiden også en faktor, da det gælder det om at være hurtig på aftrækkeren, inden værdien forsvinder.